Кожен християнин знає, що всяке добре діло належить починати з молитви. З таким переконанням і наміром у Свято-Покровській святині відбулася сьогодні не лише недільна Божественна Літургія, але й спільними проханнями духовенства на чолі з настоятелем храму протоієреєм Олександром Трофимлюком і парафіянами Покровського собору звершився Молебень перед початком навчального року.

Всі присутні складали свої молитви за дітей, щоб Господь благословив їх на добрий початок, сприяв у навчанні, давав мудрості і розуму та беріг від усяких згубних випадків. Адже Сам Господь застеріг Своїх учеників не забороняти дітям приходити до Нього. Цей євангельський приклад повинен послужити доброю наукою у першу чергу для батьків і вчителів, котрі не завжди дбають за духовно-моральне виховання власних дітей, компенсуючи це залученням діток у безліч гуртків та секцій, що інколи стає для них непосильною ношею.

Поряд з цим свою діяльність відновлює після літніх канікул і Недільна школа для дітей, що діє при Свято-Покровському храмі. Всіх бажаючих стати її учнем чи ученицею запрошуємо до школи, котра працює щосуботи о 10:00.

Разом зі своїми дітьми отримати богословські знання і отримати відповіді на складні питання, що стосуються особистого церковного життя, мають можливість і дорослі, оскільки для них функціонує Недільна школа для дорослих. Навчання у ній відбувається щонеділі об 11:00 після ранкового богослужіння.

Свято-Покровська парафія щиро запрошує дітей та дорослих долучитися до спільних молитов та духовної освіти!

 

Поширити у соцмережах